Domenico Fraccaroli Valpolicella Ripasso
Beschikbaarheid: | Op voorraad |
Het verhaal van Fraccaroli begint in 1958 in een ‘small piece of Paradiso’ in de Friuli regio. Hier maakt de familie nu nog de voor de regio typerende wijnen als Friulano en Refosco. In 2002 kocht de familie wijngaarden in Verona aan waarmee ze de het assortiment flink verbreedde met echte Verona wijnen als Valpolicella, Ripasso en de koningswijn Amarone. Passie, elegantie en respect voor traditie zijn de kernwaarden van dit familiebedrijf..en dat is te proeven!
Vinificatie
Deze Ripasso ondergaat een tweede fermentatie op de droesem van de Amarone wijn. Vervolgens ondergaat het sap een houtlagering van 12 maanden op Frans eiken.
Geur & Smaak
Geuren en smaken van rijp rood fruit komen samen met tonen van koffie, rozijn en kruiden. Zijdezacht en elegant met een lange verfijnde afdronk.
Wijn & Spijs
Openen bij roodvleesgerechten en rijpe kazen!